LAKÁSDEKORÁCIÓ

Lakás dekoráció, amihez mindenki ért

A lakást az otthontól az különbözteti meg, hogy az utóbbiba szívesen megy haza az ember, hisz mindent megtett és megtesz, hogy meleg, barátságos hangulat fogadja a hazatéréskor. Ez elsősorban az ott élő embereken, családtagokon múlik, de persze nem árt, ha nem teljesen idegen tőlünk egy kis lakás dekoráció. A különleges, művész vénával megáldott emberek persze könnyű helyzetben vannak, de azoknak sem kell kétségbe esniük, akiknek nincs ilyen adottsága, hisz ma már a lakás dekoráció többé nem ördöngősség. Egy kreatív boltban mindenki megtalálhatja azokat a kellékeket, úgy, mint festék, tapéta, dísztárgyak, kiegészítők, amelyek közel állnak az ízlés világához, és ha tanácstalan, hogy mi mihez illik, vagy éppen melyik lakrész miképpen kéne vonzóvá, otthonossá tenni, a kérdéseire is szakértőktől kaphat választ. Egy lakásból, pár ötlettel, ami nem is kerül sokba, nagyon könnyen otthont tudunk varázsolni, hisz minden csak azon múlik, milyen szemmel nézünk a térre, amiben élnünk megadatott.

A lakás dekoráció lényege nem a drága, csicsás tárgyak beszerzése, és valamilyen rendszer szerinti szétdobálása a négy fal, között, sőt, nagyon távol áll ettől. Természetesen ez egy olyan kérdés, amiben szinte kizárólag egyéni szempontok a mérvadóak, és az ízlésekről nehéz vitatkozni. De nem állunk messze az igazságtól, ha azt mondjuk, a lakás dekoráció is egy olyan terület, ahol érvényes a kevesebb néha több elve. Egy jó helyen elhelyezett illatozó gyertya, ami hangulatot biztosít, a bútorok színárnyalatával harmonizáló tapéta, egy barátságos, kényelmes és mégis vicces zug a gyerekszobában, ezek azok, amelyek otthonná varázsolják a lakást, és örömmé a hazatérést. Akármilyen is az ízlésünk, a lakás dekoráció akkor lesz nekünk jó, ha mi érezzük jól magunkat, akkor is mikor a csinosítás zajlik, és akkor is, ha ránézünk a végeredményre. Ha a kiválasztott színek, tárgyak, dekorációs eszközök harmóniát ébresztenek bennünk, és rá tudunk hangolódni az így létrehozott hangulatra, máris nyert ügyünk van.

Újdonságok!!!

SÖTÉTBEN VILÁGÍTÓ AKRILFESTÉKEK ÉS KÖVEK

FOLYÉKONY KRÉTA

KRÉTAFESTÉK SPRAY

YODEYMA Parfüm

Búzasüni, búzamikulás és búzanyuszi 

 

Öntapadós tapéták

Falmatrica villanykapcsolóhoz

Dekormatricák

Sizzix vágó és domborítógép

Bruder játékok

Kosár
Szállítási feltételek

Webáruházunkban lehetőség nyílt GLS Csomagpontba történő kiszállításra.

Ennek díja: bruttó 895 Ft.

         /custom/hobbidekor/image/data/Akci%C3%B3k%2C%20nyerem%C3%A9nyj%C3%A1t%C3%A9kok/038562-glossy-silver-icon-transport-travel-transportation-truck11-sc4.png  

 

 

Ingyenes házhozszállítás GLS Futárszolgálattal 50.000,- feletti vásárlás esetén.

Bővebb információkért kattintson a Vásárlási feltételek, garancia menüpontra!

 

Barátkozz velünk a FACEBOOKon is!!!

Törzsvásárlás

TÖRZSVÁSÁRLÓI  PROGRAM

Legyen Ön is törzsvásárlóink egyike! Ha nyilvántartásunkban rendelései elérik az 50.000,- Ft -ot , máris egy 5 % -os törzsvásárlói kártya tulajdonosa lehet.